Haarproducten kopen bij de kapper

Door het gebruik van professionele haarproducten zijn haarproblemen zoals een droge hoofdhuid, futloos haar of vet haar te voorkomen. Daarom is het aan te raden om uw haarproducten bij de kapper te kopen. Met professionele haarproducten bedoelen we sowieso de basis zoals een goede shampoo en conditioner, maar ook maskers en een beschermend haarserum. Ook de styling-producten die u bij de kapper koopt, zijn doorgaans veel beter dan die in de 'normale' winkel.

Het belang van professionele haarproducten

Het verschil tussen de producten die uw kapper gebruikt, en 'gewone' haarproducten is zonder twijfel de kwaliteit. Daarnaast spelen onderstaande zaken een belangrijke rol wanneer u nog twijfelt of u de haarproducten van uw kapper moet overnemen:

  1. Shampoo en conditioner zijn de basis van uw look. Als deze basis niet goed is, krijgt u verder ook niets met uw haar gedaan. Het is de investering in uw shampoo en conditioner dus zeker waard.
  2. Als u in onze salon uw producten koopt, krijgt u daar een professioneel advies bij. Wij kunnen u bijvoorbeeld vertellen welke producten uw haar nodig heeft en we luisteren daarbij naar uw wensen en het gewenste eindresultaat.
  3. Als u zich net zo wilt voelen als wanneer u bij de kapper weggaat, dan heeft u ook precies dezelfde producten nodig.
  4. In onze producten zitten geen siliconen. Door siliconen wordt het haar na elke wasbeurt dikker en wordt uw hoofdhuid vet en krijgt u zwaar haar. Onze producten laten uw haar ademen waardoor het meer glans en kleur heeft.
  5. Kappersproducten hebben dezelfde pH-waarde als uw huid, waardoor van een droge huid niet snel sprake is.
  6. De ingrediënten in professionele haarproducten zijn van hogere kwaliteit en bevatten vitaminen die uw haar nodig heeft.
  7. Professionele kappersproducten zijn bovendien geconcentreerder, zodat u niet zo veel per keer hoeft te gebruiken en uw flesje langer meegaat.
  8. Ze beschadigen uw haar niet!

Kappers haarproducten kopen

Op de lange termijn zult u bij het kopen van de haarproducten van Arits zelfs geld besparen. Kom langs in onze salon dan geven wij uw graag een advies.