Lippen
Wilt u meedoen met de nieuwste mode? Als u een dun laagje foundation op uw lippen smeert, lijken uw lippen droog. Dit is namelijk de nieuwste zomertrend! P.s Als u een dun laagje foundation opdoet voordat u de lipstick aanbrengt, blijft de lippenstift langer zitten.

Wenkbrauwen
Als u uw wenkbrauwen gaat epileren en u weet niet goed welke lijn u aan moet houden leg dan een potlood eerst recht naast uw neus omhoog en zet een streepje, en zet de potlood daar schuin tegen uw neus en zet daar bij de uiteinde ook een streepje, alles wat buiten de streepjes komt kunt u weghalen zo krijgt u er een hele mooie vorm in!

Rimpels
Rimpeltjes boven je mond? Doe wat cammouflage stift in de rimpeltjes wrijf zachtjes in, daarna lippenstift aan-brengen, zo kruipt de lippenstift niet in de rimpeltjes.

Nagels
Doe een beetje citroensap in een bakje lauw water en laat je handen 2 á 3 minuutjes erin weken je zult zien dat daarna je nagels sterker en schoner zijn.

Oogschaduw
- Zwarte oogschaduw onder je oog loopt niet uit beter dan oogpotlood en oogschaduw vervaagt minder snel.
- Veel water drinken krijg je een gladde huid van.
- Van wonder olie krijg je langere wimpers als je dat 's avonds voor je naar bed gaat op je wimpers smeert.

Huid
Was je gezicht ELKE ochtend en avond met zeep/lotion/.. en spoel af met KOUD water (voorkomt talg productie en dus puistjes en meeëters). Gebruik ook altijd een dag- en nachtcrème die bij jou huidtype past.

Zachte nagels
Als je van jezelf zachte nagels hebt, die snel breken, probeer dan eens een uien-badje! Gewoon een paar uien fijnknijpen, je nagels er even in laten weken, verbluffend resultaat! (daarna stinken ze wel maar moet je gewoon even goed je handen wassen).

Blusher
Breng bij een natuurlijke kleur blusher, zoals bruine, bruin/rode, en/of terra-achtige tinten, ook een vleugje aan op je voorhoofd, neus en kin. Dat brengt het geheel wat meer in evenwicht. Met alleen wat rouge op je wangen lijk je al snel op een porseleinen pop met appelwangetjes.

Blond haar en blauwe ogen?
Hou je make-up dan rustig. Knalkleuren staan jou veel te fel. Pasteltinten daarentegen, staan jou heel erg mooi. Kies dus op je ogen voor lichtroze, lila of lichtgroen. Wist je trouwens dat bruintinten jouw ogen véél blauwer doen lijken? Op je lippen gebruik je een transparante of lichtgetinte gloss. Kies voor je wangen blush met een roze toon.
Niet doen:
♦ Dikke zwarte eyeliner
♦ Zwarte mascara
♦ Knalrode lipstick