Conditioner/crèmespoeling

Een conditioner gebruikt u na het wassen van het haar. De haar conditioner zorgt ervoor dat uw haar glad, glanzend en beter doorkambaar wordt. Een cremespoeling is belangrijk omdat het uw haar voedt en zorgt voor een gezonde haarwortel. De conditioner bindt zich aan uw haar en gaat daarom niet geheel weg door het uitspoelen. Uw haar blijft daarom lekker lang zacht na het verzorgen met een conditioner.

Maar wat is nu de beste conditioner? Welke crèmespoeling heeft u nodig voor uw haar?

Goed dat u zich dit afvraagt, want ieder haartype heeft een andere conditioner nodig. Het beste kunt u zich hierover laten adviseren door uw kapper, of kom langs in onze haarstudio voor een persoonlijk advies op maat. U kunt dan direct de beste crèmespoeling kopen want deze is beschikbaar in de shop in onze salon.

Beste conditioner voor uw haar

De beste conditioner is een conditioner die bij uw haartype past. Heeft u droog, vet, gekleurd of beschadigd haar? Kies dan een crèmespoeling met ingrediënten die het betreffende haarprobleem tegengaan. U zult vast wel gemerkt hebben dat u na een bezoek aan de kapper altijd veel zachter haar heeft, dan u thuis ooit kunt nadoen. Dit komt doordat uw kapster werkt met een conditioner die past bij uw haartype, en bovendien van een goed merk is.

Merken haar conditioner

Conditioners van een professioneel kappersmerk bevatten doorgaans een veel hogere concentratie aan haarverzorgende ingrediënten. Hierdoor blijft uw haar langer zacht en wordt het beter verzorgd.

Arits Haarproducten biedt alleen merken crèmespoeling aan die wij zelf ook gebruiken voor onze klanten in de salon. Stuk voor stuk zijn dit topmerken van hoge kwaliteit:

  • L'Oréal crèmespoeling
  • Sebastian crèmespoeling
  • Kérastase conditioner

Bekijk hieronder de rest van de merken waar wij mee werken.