Gel/styling

Met de juiste producten kunt u uw kapsel in elk gewenst model brengen. Alle merken gels, crèmes en serums die wij in onze eigen salon gebruiken kunt u ook in onze winkel kopen. Onze experts weten precies welke styling producten het beste passen bij uw kapsel. De meeste producten in ons assortiment zijn afkomstig van echte kappersmerken. Naast productadvies kunt u bij ons ook terecht voor stylingsadvies. De medewerkers van haarstudio Arits laten u graag zien hoe u uw kapsel op een andere manier kunt dragen. Wij hebben in ons assortiment zowel haar styling producten voor dames als heren.

Wat is de beste gel?

Wij krijgen vaak vragen als: ''Wat is de beste gel?''. Welk product het beste bij u past is niet alleen afhankelijk van uw kapsel. Iedereen stelt namelijk andere eisen aan een styling product en heeft andere wensen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een heat protection spray. Wanneer u uw haar regelmatig föhnt en/of een stijltang gebruikt kan dit een goede keuze zijn. De heat protection spray beschermt uw haar tegen de hitte. Er zijn ook haar styling producten beschikbaar die etherische oliën bevatten. Deze oliën verzorgen het haar en maken het haar dikker.

Vrijblijvend advies

Bij aankoop van haar styling producten en gel krijgt u bij ons altijd gratis advies. Onze medewerkers geven u graag uitleg over het gebruik en de werking van haarproducten. Hieronder kunt u zien met welke merken wij werken. Deze merken kunt u tevens bestellen in onze salon in Stramproy (nabij Weert) in Limburg. U kunt bij interesse ook telefonisch contact met ons opnemen. Wij kunnen dan kijken of wij de gewenste producten kunnen bestellen en leveren. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel en haarstudio.