Glans

Veel vrouwen dromen van een glanzende bos haar. Het gezegde 'als je haar maar goed zit' is er natuurlijk niet voor niks. Wij van haarstudio Arits begrijpen als geen ander dat u zult stralen als uw haar perfect in model zit. Vroeger werd gezegd dat 100 borstelslagen per avond zorgt voor glanzend haar. Natuurlijk is dit maar een fabeltje, als u de producten van haarstudio Arits regelmatig gebruikt zult u merken dat uw haar meer glanst.

Geniet van glanzend haar met de juiste producten

Bent u ook jaloers op de celebrities die op tv en in de modebladen beschikken over mooi glanzend haar? De professionals van haarstudio Arits geven u graag tips zodat u ook kunt genieten van een goed uitziend kapsel. In ons assortiment hebben wij verschillende producten die de natuurlijke glans van het haar ondersteunen. In onze salon kunt u zich laten informeren over verschillende glanssprays en serums. Een glansspray verzorgt het haar en houdt het haar luchtig. Een serum polijst het haar en geeft extra glans in combinatie met andere stylers.

Creëer een prachtige glans in uw haar

Gezond haar heeft van nature altijd een prachtige glans. Haar wat vaak wordt gekleurd,geföhnd en bewerkt met een stijltang zal snel beschadigd raken. Het is belangrijk om beschadigingen aan het haar zoveel mogelijk te voorkomen. Beschadigd haar kunt u weer laten glanzen met voedende producten. De kappers van Arits kunnen de conditie van uw haar beoordelen. Zij zullen u bepaalde merken en producten uit onze collectie aanraden. Omdat wij iedere klant persoonlijk helpen in onze salon weet u zeker dat u met het juiste product naar huis gaat. Met welke merken wij werken kunt u hieronder zien. Heeft u interesse in een van deze merken? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen dan kijken of wij het product kunnen bestellen en leveren.