Maskers

Een goed masker bevat verzorgende eigenschappen. Bij Haarstudio Arits kunt u maskers kopen voor het gezicht en het haar. Onze experts helpen u graag met het maken van de juiste product keuze. Bent u benieuwd naar ons assortiment? Kom dan een kijkje nemen in onze salon!

Haarmaskers

De meeste vrouwen gebruiken dagelijks haarspray en andere haarverzorgingsproducten. Uw haar kan door het gebruik van haarverzorgingsproducten verzwaard aanvoelen en beschadigd zijn. Met een haarmasker helpt u het haar te herstellen en brengt u een beschermende laag aan. Uw haar is zo beschermd tegen invloeden van buitenaf. Een haarmasker kunt u het beste aanbrengen op handdoek droog haar en even laten intrekken. Een haarmasker beschermt uw haar tegen dode en gespleten haarpunten. In de salon gebruiken wij verschillende haarmaskers. Deze haarmaskers kunt u bestellen in onze salon in Stramproy (nabij Weert) in Limburg. Heeft u vragen over het gebruik van een product? Ook dan bent u van harte welkom in onze salon!

Gezichtsmaskers

Iedereen wil elke dag genieten van een stralende huid. Sommige mensen hebben van nature al een stralende huid. Wanneer u huid wel wat ondersteuning kan gebruiken kunt u regelmatig een gezichtsmasker aanbrengen. Het is belangrijk om een gezichtsmasker te kiezen dat past bij uw huidtype. Een vette huid heeft andere behoefte dan een droge huid. De meeste maskers dient u 1 maal per week aan te brengen voor het beste resultaat. Haarstudio Arits heeft voor elk type huid een geschikt gezichtsmasker. Bij aankoop van een product ontvangt u indien gewenst gratis gebruiksadvies.