Haarspray

Op zoek naar een haarspray die zo goed blijft zitten als bij de kapper? Bij Haarstudio Arits in Stramproy, Limburg koopt u de beste haarspray! Onze aanbod bestaat onder andere uit Sebastian haarlak, één van de beste haarspray merken wereldwijd.

Beste haarspray: Sebastian re-shaper

Neem bijvoorbeeld de Sebastian re-shaper. Dit is een lichte tot medium hold volumehaarspray, met de exclusieve BondStyling technologie die je haar fixeert met een gewichtloos, natuurlijk gevoel en een volle, dikke textuur. Deze haarlak is speciaal ontwikkeld voor dun, fijn haar en heeft een inspirerend parfum van exotisch fruit en mediterrane kruiden. De spray is kleurveilig. Andere haarspray van Sebastian is bijvoorbeeld de Sebastian shaper fierce, Sebastian shine define en de Sebastian shaper zero gravity.

Haarlak van kapperskwaliteit

U bent op deze pagina terecht gekomen omdat u op zoek bent naar haarlak van kapperskwaliteit. Bij Arits werken we enkel met haar spray van topkwaliteit. Toch bestaan er ook tussen de beste merken eigenschapsverschillen. Zo heeft bijvoorbeeld iedere haarspray een andere geur en is niet iedere lak geschikt voor ieder kapsel. In onze kapsalon kunnen wij u direct adviseren over welke haar lak voor u geschikt is. Tevens is het ook mogelijk om als man haarlak te gebruiken.