Haaruitval

Er zijn steeds meer mannen en vrouwen die last hebben van haaruitval en andere haarproblemen. Uw haar is belangrijk voor uzelf ook al zit het niet zoals u wenst of had u graag een vollere bos haar gehad. Bij haarstudio Arits ontvangt u altijd een oplossing en behandeling op maat. In de salon krijgt iedere klant persoonlijke aandacht en is er ruimte voor privébehandelingen. Bij haaruitval en andere haarproblemen zijn verschillende behandelingen mogelijk. De experts van haarstudio Arits adviseren u altijd de juiste behandeling.

Hair4you

In 1995 is er door Thijs Arits een nieuw hair volume system ontwikkeld genaamd ''Hair4you''. U kunt bij ons terecht voor pruiken, haarwerken en haarstukken. Wij werken ook met een uniek Hair4You haarintegratie systeem. Met een moderne techniek worden 'nieuwe haar' bevestigd aan uw eigen haren. Eventuele kale plekken worden zo minder zichtbaar en uw haar krijgt een vollere uitstraling. U kunt bij Hair4you altijd een afspraak maken voor een gratis intakegesprek. Bij Hair4you bent u verzekerd van mooie natuurlijke haarwerken die een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben. Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? U kunt altijd contact met ons opnemen.

Oplossing haaruitval

In ons assortiment treft u verschillende soorten haarverzorging aan die u kunnen helpen bij het verminderen van haaruitval. Zo zijn er bijvoorbeeld kuren beschikbaar die het uitvallen van het haar tegen gaan. Een kuur kan bestaan uit ampullen die u dagelijks dient in te nemen. De experts van haarstudio Arits geven u graag advies over onze producten. De juiste voeding voor uw haar vindt u ook bij haarstudio Arits. In ons assortiment hebben wij verschillende soorten shampoos, serums en conditioners die het herstellende vermogen van het haar ondersteunen. Goede haarverzorgingsproducten kunnen uw haarproblemen vaak al verminderen of oplossen. Hieronder kunt u zien met welke merken wij werken. Deze merken kunt u tevens bestellen in onze salon in Stramproy (nabij Weert) in Limburg.