Make-up

Door het gebruik van make-up krijgt u een heel ander uiterlijk. U kunt met make-up oneffenheden verbergen en uw sterke gezichtspunten accentueren. Elke vrouw wil er graag elke dag stralend uitzien. Welke make-up u gebruikt is natuurlijk afhankelijk van uw persoonlijke wensen en de situatie. Overdag is het vaak mooier om natuurlijke kleuren te kiezen die passen bij uw huidskleur en ogen. Tijdens een avondje uit kunt u kiezen voor zwaardere make-up met donkere kleuren. Een goed voorbeeld van dit soort make-up is de smokey eye. Uw ogen vallen extra op met deze look en wie wil dat nou niet?

Natuurlijke make-up

Bij haarstudio Arits wordt vaak gewerkt met natuurlijke make-up. Dit soort make-up is beter voor uw huid. Veel natuurlijke make-up bestaat uit mineralen die in gesteenten, rotsen, kwartsen en bepaalde lagen van de aarde worden gevonden. Er worden dus geen parabenen, geurstoffen of irriterende ingrediënten toegevoegd. Natuurlijke make-up biedt vaak ook een uitkomt voor mensen die allergisch zijn voor bepaalde soorten cosmetica. Door de unieke samenstelling van natuurlijke make-up, treedt er minder bacterie groei op en is de make-up langer houdbaar.

Andere soorten cosmetica bij haarstudio Arits

Haarstudio Arits maakt gebruik van verschillende cosmetica merken. Welk merk wij gebruiken is afhankelijk van het huidtype van de klant en de gelegenheid. Wij doen veel bruidsmake-up en regelmatig ook metamorfoses. Welke merken wij precies gebruiken kunt u hieronder terug vinden. Heeft u interesse in een van de cosmetica merken? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze salon in Stramproy, Limburg. Onze experts kunnen u meer vertellen over de verschillende merken en u een advies geven op basis van uw huid.