Haarmousse

Een goede haarmousse is niet zo makkelijk te vinden als u zou denken. Een goede haarmousse geeft uw haar een enorme volumeboost en zorgt gelijktijdig voor fixatie en stevigheid. Maar wat zijn nu de beste merken? En waar kunt u deze haarmousse kopen?

Goede haarmousse kopen

Een écht goede haarmousse is niet verkrijgbaar in de reguliere supermarkt of drogisterij. Deze vindt u enkel bij een gespecialiseerde kapsalon. Kapsalon Arits in Stramproy, Limburg heeft voor u de beste haarmousse op een rijtje gezet. Al deze producten zijn verkrijgbaar in onze kapsalon waar u tevens een gepersonaliseerd haaradvies van onze specialisten krijgt. We leren u hoe u de mousse moet aanbrengen, zodat u ook thuis een kapsel zoals uw kapper dat doet kunt creëren.

Beste volume mousse

U weet waarschijnlijk wel dat haarmousse gebruikt kan worden om meer volume te krijgen of om uw haar een natuurlijke krul te geven. Een mousse geeft uw haar grip waardoor deze volume ontstaat. In tegenstelling tot een haarserum of haarolie, dat uw haar juist glad maakt. Uw haar moet juist ruw worden, zodat het niet plat neervalt. De beste volume mousses liften uw haar vanaf de haarwortel (indien het product correct wordt aangebracht).

Waarom is een mousse uit de supermarkt of drogist niet goed?

Sodium Lauryl Sulfate (SLS) is een bestanddeel dat niet goed is voor dun haar. Het breekt veel van de natuurlijke oliën van het haar af. Producten uit de supermarkt of drogist bevatten doorgaans veel SLS. De specialisten van kapsalon Arits letten op de ingrediënten in haarproducten. Voor gezonder, dikker haar met meer volume kunt u bijvoorbeeld het beste alcoholvrije haarverzorgingsproducten gebruiken.

Meer advies en de beste volume mousse kopen? Kom langs bij Haarstudio Arits in Stramproy, Limburg voor een persoonlijk haaradvies en de aanschaf van de beste haarmousse.

Bekijk hieronder alvast onze merken.