Haarolie

Het dagelijks stylen van uw haar en reiniging door de omgeving kan ervoor zorgen dat uw haar minder natuurlijke olie wordt geproduceerd. U wilt niet dat uw haar hierdoor beschadigt en er droog en ongezond uit komt te zien. Wellicht weet u al dat een haarolie kan helpen het haar gezond en zacht te houden. Haarstudio Arits verkoopt de beste haarolie van echte kappersmerken. Heeft u een specifiek probleem met uw haar, dan heeft u wellicht ook een specifieke olie voor uw haar nodig. Heeft u hierover advies nodig? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze kapsalon.

Beste haarolie

Wat is de beste haarolie? Dat is niet precies te zeggen, want voor ieder type haar is een ander type olie geschikt. Daarom werkt Arits met verschillend merken zoals Sebastian, L'Oréal en Kérastase.

Verschillende typen haarolie

  • Kokosnootolie is bijvoorbeeld geschikt om uw haar gezond te houden en wordt veel gebruikt tegen haaruitval.
  • Amandelolie is juist zeer effectief als het gaat om bescherming en haarverzorging.
  • Olijfolie kan gebruikt worden om het haar makkelijker te kunnen stylen en kan ook in combinatie met kokosnootolie en amandelolie gebruikt worden.
  • Mosterdolie werkt goed tegen roos, houdt het haar glanzend en glad en kan in de winter worden gebruikt als conditioner.
  • Zoekt u een lekker ruikende olie? Dan is lavendelolie aan te raden. Ook lavendelolie helpt tegen roos en vermindert stress. Ook kan het gecombineerd worden met andere oliën.
  • Tot slot is er avocado-olie, wat zeer geschikt is om droog of geverfd haar te hydrateren. Ook als bescherming tegen de stijltang of föhn kan avocado-olie worden ingezet.

Haarolie kopen

Haarolie kopen kan bij Haarstudio Arits. Wij hebben een groot assortiment olie voor het haar, van de beste merken voor een goede prijs. Om haarolie te kopen kunt u een afspraak maken of langskomen in onze salon in Stramproy, Limburg. Wilt u een grotere hoeveelheid haarolie kopen? Neem dan vooraf contact op om te controleren of het product op voorraad is.