Haarserum

Of u nu een volle bos krullen heeft of juist steil haar, verzorging op maat is belangrijk. Laat uw haar daarom niet lijden. Met een serum voor het haar kunt u diverse haarproblemen oplossen of voorkomen. Lijdt uw haar bijvoorbeeld onder luchtvochtigheid of andere weersomstandigheden? Dan is verzorging met een haarserum belangrijk en aan te raden.

Arits Haarproducten biedt goede haarserum aan tegen scherpe tarieven. Bescherm uw haar tegen invloeden van buitenaf en maak uw haar sterker dan ooit. Hulp nodig bij het uitkiezen van een geschikt serum? Kom dan langs in onze salon in Limburg of neem contact met ons op.

Goede haarserum: de merken

Wanneer u op zoek bent naar een goede haarserum, én bereid bent om daar voor te betalen, zijn er een aantal merken die de specialisten van Arits Haarproducten kunnen aanraden. Dit zijn de merken waar wij mee werken in de salon en die wij onze klanten aanraden. Ieder haarserum van onderstaande merken is verkrijgbaar in de shop bij Arits in Stramproy (Limburg):

  • Kérastase haarserum zorgt ervoor dat uw haar sterker wordt, meer glanst en beter groeit. Het haar serum is gebaseerd op stamceltechnologie en voedt het haar vanaf de oorsprong. Niet alleen uw haar, maar ook uw hoofdhuid wordt met Kérastase haar serum mooier en sterker. Haarbreuk wordt verminderd en de elasticiteit en weerstand van uw haar wordt verhoogd.
  • L'Oréal haarserum werkt goed tegen droog en pluizig haar. Haar serum van dit merk bevat keratine en strijkt letterlijk iedere haarvezel glad. Gelijktijdig wordt uw haar beschermd tegen hitte van de stijltang, krultang of föhn.

Andere goede haarserum merken vindt u hieronder. Bekijk het aanbod in onze salon en kom langs voor een persoonlijk haaradvies in Limburg.