Shampoo

U bent net bij de kapper geweest en geniet van heerlijk, zacht en glanzend haar. Zodra u uw haar weer zelf wast, is dit zachte gevoel een stuk minder. Hoe krijgt u dit glanzende resultaat nu altijd, ook thuis? Dit komt door de shampoo die uw kapper gebruikt. Kappers gebruiken meestal speciale kappers shampoo, dit is shampoo van een merk dat niet in de normale supermarkt verkrijgbaar is. Exclusieve merken als L'Oréal, Kérastase en Tanino zijn slechts een greep uit ons assortiment.

Goede shampoo voor ieder haartype

Wanneer u bereid bent om nét iets meer geld uit te geven dan normaal, dan zult u versteld staan van het resultaat. Een goede shampoo doet namelijk meer dan alleen uw haar wassen, maar zorgt voor glanzend, gezond en mooi haar. Of u nu stijl of krullend haar hebt, lang of kort haar heeft, dan maakt niet uit. Bij Arits vindt u altijd een goede kapper shampoo die bij u past.

De beste shampoo

Wat de beste shampoo is, is heel afhankelijk van uw haartype. Een shampoo die voor uw haartype geschikt is, zal voor u de beste shampoo zijn. Er zijn bijvoorbeeld speciale shampoos tegen roos, haaruitval, dik haar, droog haar, krullen, stijl haar, gevoelige hoofdhuid, etc. Alle shampoos die Arits verkoopt, gebruiken onze professionals zelf ook in onze salon voor onze klanten, afhankelijk van het type haar.

Hoe werkt shampoo?

Door het gebruik van een shampoo worden de haarschubben geopend, waarmee vuil en vet uit het haar verwijderd wordt. Het haar wordt weer lekker fris en schoon. Shampoo bestaat voor het grootste deel uit water, maar de shampoos van de professionele kappers hebben een net wat hogere concentratie van verfrissende en reinigende ingrediënten. Hierdoor is de werking niet alleen effectiever, maar hoeft u ook minder van het product te gebruiken.

In de salon van Arits Haarproducten kunt u shampoo kiezen uit vele bekende kappersmerken, zoals Sebastian, L'Oréal, Balmain en meer. Bekijk ons merken aanbod hieronder en kies de beste shampoo!