Stylers

Met de juiste producten beschermt u uw haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Arits heeft een groot assortiment aan stylers. Onze collectie haarproducten bestaat uit verschillende merken en productlijnen. Wij nodigen u graag uit in onze salon in Stramproy, Limburg. Alle medewerkers van haarstudio Arits hebben ervaring met de verschillende merken stylers. De producten die wij in onze salon verkopen, worden ook in de eigen salon gebruikt.

Haarverzorging

Welke haarverzorging het beste bij u past hangt af van de conditie van uw haar en het haartype. Op de markt zijn verschillende producten verkrijgbaar die elk voor een ander haartype bedoelt zijn. Gekleurd haar heeft natuurlijk andere behoeftes dan weerbarstig en pluizend haar. Wanneer u vaak uw haar verft kan het haar na een tijdje droog aanvoelen. Gekleurd haar heeft daarom extra ondersteuning nodig. Voedende stylers helpen de vochtbalans in het haar te herstellen. Welk haartype u ook heeft, de experts van haarstudio Arits kunnen u voorzien van een goed productadvies .

Arits Haarproducten & stylers

Al sinds 1988 komen veel mensen uit de regio Weert naar onze kapsalon. Wij verzorgen naast knipbeurten ook andere behandelingen zoals metamorfoses. In onze salon bent u van harte welkom om ons assortiment te komen aanschouwen. Heeft u vragen over bepaalde merken of producten? Dan kunt u altijd telefonische contact met ons opnemen. Natuurlijk kunt u ook langskomen in de haarstudio. Hieronder kunt u zien met welke merken stylers wij werken. U kunt de verschillende merken stylers bij ons bestellen en kopen.