Mogelijke behandelingen

Sinds 1988 is haarstudio Arits al een begrip in de regio. De klant staat altijd centraal bij Arits. Een hartelijke ontvangst en een kopje verse koffie maken hier onderdeel van uit. In de kapsalon zijn dames, heren en kinderen welkom. Het deskundige personeel kan u antwoord geven op al uw hair & beauty vragen. U kunt bij ons o.a. terecht voor een persoonlijk kleuradvies en voor make-up tips. Iedereen is welkom in de kapsalon van Thijs en Angela en hun topstylisten, en dat al ruim 25 jaar!

Metamorfose

U kunt in onze kapsalon terecht voor verschillende soorten behandelingen. Regelmatig voeren wij ook metamorfose uit bij zowel dames als heren. Bij een metamorfose wordt u een nieuwe eigen stijl aangemeten. U kunt bij aanvang uw wensen doorgeven, de stylisten gaan dan aan de slag en maken uw verwachtingen waar. Uw haar wordt in een trendy kapsel geknipt wat past bij de textuur van uw haar, uw gezichtskenmerken en de vorm van uw hoofd. Nadat uw kapsel in model is gebracht wordt u opgemaakt door een professionele visagist. Het creëren van een goede look die bij u past vereist vakmanschap en ervaring. Eigenschappen die u bij haarstudio Arits zeker aantreft!

Haarverlenging

In onze salon zien wij regelmatig vrouwen met haarproblemen. Veel vrouwen willen graag lang en dik haar. Als u dit van nature niet heeft, kunnen wij u een passende oplossing bieden. Wij kunnen uw haar verlengen met onze eigen trenzen techniek. De haarextensions worden gemaakt van Europees haar en voelen natuurlijk aan. Een andere oplossing kan flip in hair zijn of Balmain trenzen. Onze experts geven u graag meer informatie over haarverlenging.

Naast metamorfoses en haarverlengingen voert haarstudio Arits nog veel meer behandelingen uit. Laat u door ons personeel adviseren over de behandeling die het beste bij u past. U kunt contact met ons opnemen voor een afspraak.