Tot de laatste jaren is het veld van mannelijke haarverzorgingsproducten maar een klein stukje geweest in de haarverzorgings- en schoonheidsindustrie.
Er waren toen maar een aantal producten speciaal ontworpen voor mannen. Deze producten zijn ook heel wat jaren op de markt geweest: Brilcrème (stilerende crème), Grecian Furmula (voor haarkleur), just for men (voor haarkleur), the dry look (een haarspray). Dit gebrek aan variatie werd niet gezien als een probleem, omdat mannen in het algemeen niet zo'n onnodige drukte maakte over hun haar.

Verzorging van de haren van mannen had al iets waar vrouwen zich geen zorgen om hoefde te maken: gezichtshaar. Voor de meeste mannen betekende dit niet alleen vroeg opstaan in de ochtend, douchen, haren wassen, tanden poetsen, haren kammen en het scheren van de baard en snor. Scheren nam veel tijd in beslag en was gevaarlijk, want soms was het resultaat bloedende sneetjes die gestelpt dienen te worden. De algemene gedachten van de meeste mannen is, als ik elke dag op moet staat en mijn gezichtshaar moet schrapen, dan moet de rest zo gemakkelijk mogelijk worden behandeld.
Als u uw kapsel trendy wilt kunt u altijd bij ons terecht.

Wij vinden dat mannen ook een mannelijk en stoer kapsel krijgen. Dat kan op verschillende manieren, het is natuurlijk belangrijk dat niet het hele kapsel overal dezelfde lengte heeft. Daarmee creëer je meer een lief rond effect en dat is natuurlijk niet stoer. Volgens ons is het een goed plan om in het haar verschillende lengtes door elkaar te knippen. Hierdoor krijgt het haar ook meer volume. Natuurlijk kunnen wij uw haar ook in een andere kleur verven. Bijvoorbeeld bij donkerder haar, is het mooi om dat wat lichte tinten doorheen te brengen. Zo krijgt u een mooie kleurbalans door de zon wat het haar oplicht.