Balmain

Balmain hair is gespecialiseerd in hair extensions. De producten van Balman zijn geschikt voor elke gelegenheid. U heeft bij Arits de keuze uit verschillende productlijnen van Balmain.

Balmain extensions

De extensions van Balmain worden gemaakt van 100% human hair. De extensions geven het haar volume, structuur en voegen extra lengte toe aan uw eigen haar. Het assortiment Balmain extensions bestaat uit 24 mooie natuurlijke kleuren. Er zal daarom altijd een kleur beschikbaar zijn die aansluit bij uw eigen haarkleur. Balmain extensions blijven tot wel 2 maanden in het haar en zijn tevens herbruikbaar. U kunt uw extensions verzorgen met de Balmain Haircare lijn. Deze verzorgingslijn zorgt ervoor dat u uw haar en extensions in een perfecte conditie kan houden. Balmain heeft nog meer producten beschikbaar zoals de Balmain Elegance Nice en Paris. Dit product zorgt ervoor dat u uw haar mooi en snel kunt opsteken. De Elegance Nice is voor gekruld haar en de Elegance Paris is voor stijl haar.

Balmain hair verkrijgbaar bij Arits, Limburg

Wilt u graag genieten van lang haar met Balmain extensions? Vraag eens naar de mogelijkheden! Onze deskundige medewerkers kunnen u adviseren over de extensions en de kleuren. Sommige extensions zijn al binnen 35 minuten geplaatst. Heeft u al Balmain extensions? Ook dan kunt u bij Arits terecht voor advies. Wij kunnen u tips geven zodat de extensions en uw eigen haar in perfecte conditie blijven. In ons assortiment vindt u ook Balmain Haircare producten. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld door Balmain voor extensions. Voor vragen en advies kunt u altijd contact met ons opnemen.