Color Wow

Het merk Colow Wow is speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar. Met baanbrekende formules en verzorgende eigenschappen, bieden de producten voor iedereen met gekleurd haar een uitkomst.

Als u regelmatig uw haren verft kan uw haar droog en beschadigd zijn. Het maakt daarbij niet uit of u zelf uw haren verft of daarvoor naar een professionele kapper gaat. Voor maar liefst 75% van de vrouwen is Color Wow een life-changer. Colow Wow kan worden toegepast op haar dat volledig is geverfd of op haar dat gedeeltelijk is geverfd. Wanneer u haar dus alleen highlights of lowlights bevat kunt u de producten van Color Wow ook prima gebruiken.

Assortiment Color Wow

De producten van Color Wow versterken het haar. De shampoos en conditioners verlengen de levensduur van uw haarkleur. U kunt langer genieten van een diepe en intense kleur. Het assortiment van Color Wow bestaat ook uit diverse stylingsproducten. U kunt uw haar makkelijk in model brengen met een van de haarsprays en/of styling crèmes. Color Wow heeft ook een speciale verzorgingslijn voor het behandelen van uw uitgroei. Niets is zo vervelend dan een lelijke uitgroei die soms al na twee weken zichtbaar is. Met de Root Cover Up producten is uw uitgroei makkelijk en snel te verbergen. De Root Cover Up producten bestaan uit mineralen in poedervorm. Het poeder is verkrijgbaar in 6 kleuren en blijft zitten tot aan de volgende wasbeurt. U kunt uw grijze uitgroei bedekken of uw highlights verlengen indien gewenst. Het poeder is makkelijk aan te brengen met een bijgeleverd kwastje.

Haarstudio Arits & Color Wow

Heeft u interesse in de producten van Color Wow? Onze experts geven u graag meer informatie. U bent van harte welkom in onze salon!