Evo Fabuloso Pro

Als u uw haar kleurt wilt u deze kleur graag lang vasthouden. Een goede verzorging van het haar is daarbij belangrijk. Als u uw haar vaak wast zal de kleur ook sneller vervagen. Een goede verzorging wordt gekenmerkt door het gebruik van speciale shampoos en conditioners. Het is ook aan te raden regelmatig een verzorgd masker aan te brengen in uw haar. U kunt hiervoor de producten van Evo Fabuloso Pro gebruiken. Wij raden klanten met gekleurd haar altijd aan om speciale producten te gebruiken.

Conditioners Evo Fabuloso Pro

De productlijn van Evo Fabuloso is speciaal ontworpen voor het gekleurde haar. De conditioners bevatten kleurversterkende bestanddelen zodat u langer kunt genieten van uw haarkleur. Evo Fabuloso conditioners voeden het haar en verbeteren de conditie van het haar. Vanwege het veelvuldig verven kan uw haar beschadigd zijn en dof. Evo Fabuloso herstelt het haar en geeft het weer glans. De conditioner bereikt al resultaat binnen 3 minuten. Alle conditioners van Evo Fabuloso pro zijn vrij van ammoniak en perioxide.

Evo Fabuloso Pro verkrijgbaar bij Arits nabij Weert, Limburg

Wij hebben het merk Evo Fabuloso Pro opgenomen in ons assortiment omdat wij uit eigen ervaring kunnen zeggen dat deze producten goed werken. De producten onderhouden en verlengen de levensduur van uw gekleurde haar. Het haar wordt gevoed, verzacht en niet verzwaard. Zo kunt u ook na enkele weken nog genieten van uw haarkleur. De producten zijn verkrijgbaar in onze winkel in Stramproy. Wanneer u vragen heeft over de producten voorzien wij u graag van advies.