Ghd

Het merk Ghd is van oorsprong afkomstig uit Engeland. In het assortiment van Ghd treft u producten aan om het haar te verzorgen maar ook om het haar te stijlen. Deze combinatie van haarverzorgingsproducten en haarstijlers maakt het merk Ghd uniek. Haarstudio Arits heeft dit merk allang geleden ontdekt. De producten van Ghd worden in de salon gebruikt bij bijvoorbeeld het modelleren van bruidskapsels. Producten van Ghd verzorgen uw haar en hoofdhuid.

Ghd Stijltangen & föhns

De collectie van Ghd bestaat uit verschillende producten waarmee u uw haar in model kunt brengen en verzorgen. U kunt hierbij denken aan stijltangen, föhns en borstels. Een Ghd stijltang vormt een perfecte combinatie met de Ghd Heat Protect Spray en de Ghd Straight & Smooth Spray. Door de verschillende producten te combineren beschermt u uw haar tegen schadelijke invloeden. De hitte van styling tools kan schadelijk zijn voor uw haar. Wanneer u uw haar goed beschermd kunt u de schade beperken, de producten zorgen er tevens voor dat u langer kunt genieten van uw kapsel. Iedere vrouw droomt van een kapsel dat de hele dag goed blijft zitten. De producten van Ghd overstijgen de meeste verwachtingen. Producten van Ghd bevatten geen schadelijke stoffen.

Het merk Ghd bij haarstudio Arits

Wanneer u interesse heeft in de producten van Ghd verzoeken wij u vriendelijke contact met ons op te nemen. Wij kunnen dan kijken of wij het gewenste product kunnen bestellen en leveren. De experts van haarstudio Arits kunnen u ook helpen bij het maken van de juiste productkeuze.