Hairtalk

Met de extensions van Hair Talk kunt u genieten van een volle bos haar. Wanneer u last heeft van dun haar kunnen Hairtalk extensions uitkomst bieden. De verlenging van uw haar moet er natuurlijk uitzien. Met de techniek van Hairtalk kunt u genieten van lange haren in minder dan 1 uur. De techniek waarmee Hairtalk extensions worden geplaatst, is veel sneller dan de techniek van andere merken. Elke moderne vrouw wil er graag verzorgd uitzien, het kapsel is dan ook een belangrijk onderdeel. Steeds meer vrouwen zijn dan ook op zoek naar technieken en middelen om hun kapsel meer volume te geven, langer te maken en te voorzien van een mooi kleureffect.

Plaatsen extensions

Extensions van Hair Talk zijn gemaakt van human hair. De extensions zijn bevestigd aan een stip die makkelijk in het haar kan worden geplaatst. Het plaatsen van extensions is pijnloos en u voelt bijna niet dat u de extensions draagt. Na 2/3 maanden zijn de extensions uitgegroeid en dienen deze opnieuw geplaatst te worden in het haar.

Productlijn Hairtalk

U kunt bij haarstudio Arits terecht voor het plaatsen van extentions en voor de productlijn van Hairtalk. Wanneer u de extensions goed verzorgd heeft u er langer plezier van. Extensions hebben speciale zorg nodig, de producten van Hairtalk bevatten alle ingrediënten die nodig zijn. Onze medewerkers hebben ervaring met het plaatsen en verzorgen van Hairtalk extensions. De productlijn van Hairtalk bestaat onder andere uit speciale shampoos, conditioners en balsems. Ook zijn er speciale borstels op de markt verkrijgbaar zodat kammen en modelleren makkelijker gaat.

Wij nodigen u graag uit in onze salon als u interesse heeft in Hairtalk extensions of de productlijn. Onze medewerkers voorzien u graag van een advies op maat.