Kerastase

De producten van Kerastase zorgen ervoor dat u erop z'n best uitziet. Iedere vrouw verlangt naar mooi verzorgd haar, met Kerastase kunt u dit resultaat bereiken. De haarproducten van Kerastase bevatten unieke formules die al uw haar- en hoofdhuidproblemen kunnen oplossen. De kappers van haarstudio Arits kunnen de conditie van uw haar beoordelen en u een geschikt product adviseren.

Kerastase kopen bij haarstudio Arits

U bent van harte welkom in onze salon en winkel in Stramproy, Limburg. U kunt telefonisch een afspraak maken of even binnenlopen. Als u een afspraak maakt weet u zeker dat er een Kerastase expert aanwezig is. Haarstudio Arits heeft veel producten van Kerastase in de winkel op voorraad. Kerastase heeft een speciale productlijn ontwikkeld voor heren. Het merk Kerastase Homme voldoet aan alle wensen en verwachtingen van de moderne man. Naast de Kerastase Homme productlijn heeft Kerastase ook andere productlijnen zoals Volumefique en Discipline. Iedere productlijn is het antwoord op een specifiek haarprobleem. Heeft u last van fijn/verzwakt haar of juist van weerbarstig haar? De kappers van haarstudio Arits herkennen uw probleem direct en adviseren u de juiste shampoo, conditioner en serums. U kunt ook advies inwinnen over het gebruik van de producten en styling tips ontvangen.

Innovatie Kérastase

De haarproducten van Kerastase worden regelmatig vernieuwd. Elke productlijn kent in principe 3 stappen:

  1. Reiniging
  2. Modelleren
  3. Verzorging

Wanneer u de producten van Kerastase gebruikt kunt u genieten van een mooi en verzorgd kapsel. Heeft u vragen over het gebruik van de producten? Wij ontvangen u graag in onze salon!