Loreal Paris

Al sinds 1908 is L'Oréal Paris een van de bekendste merken op het gebied van make-up en haarverzorging. Net als vele bedrijven is ook L'Oréal Paris gestart als een klein familiebedrijfje. Inmiddels is het familiebedrijf uitgegroeid tot een groot concern met verschillende merken. Het merk L'Oréal Paris biedt zowel mannen als vrouwen hoogwaardige schoonheidsproducten aan. Producten van L'Oréal Paris worden ontwikkeld in eigen onderzoekslaboratoriums. Een sterke eigenschap van L'Oréal Paris is de prijs- kwaliteitsverhouding. U betaalt relatief weinig voor goede cosmetica en schoonheidsproducten.

Verzorg uw haar met Loreal haarproducten

Goede haarverzorging is de basis van gezond haar. De haarproducten van Loreal zorgen ervoor dat uw haren een mooie glans krijgen. De Loreal haarproducten zijn ontwikkeld voor verschillende haartypes. Heeft u last van droog & beschadigd haar? Kies dan altijd voor een shampoo en conditioner met voedende eigenschappen. De medewerkers van Haarstudio Arits kunnen u altijd voorzien van advies op maat. De medewerkers hebben kennis van de haarproducten en adviseren u graag. Omdat Haarstudio Arits elk kapsel apart beoordeelt gaat u altijd met de juiste haarproducten naar huis.

Assortiment L'Oréal Paris

Haarstudio Arits gebruikt de L'Oréal Paris haarproducten ook in de eigen salon. Wij hebben al veel klanten loreal haarproducten aangeraden. L'Oréal Paris producten die verkrijgbaar zijn bij haarstudio Arits zijn o.a.: serums, haarmaskers en conditioners. Behalve haarproducten zijn er ook cosmetica producten verkrijgbaar van dit gerenommeerde merk. U bent van harte welkom om het complete assortiment van L'Oréal Paris te komen aanschouwen in onze salon. Onze salon bevindt zich in Stramproy, Limburg.