Mineral Evolution

Mineral Evolution heeft een ware revolutie van natuurlijke make-up ontketend. De cosmetische formule van dit merk voorkomt de opbouw van bacteriën op uw huid. Rapporten van microbiologische testen zijn beschikbaar op de website van Mineral Evolution.

Over Mineral Evolution

Mineral Evolution LLC is een Nederlands bedrijf opgericht door Bernadette van der Ploeg, ervaren beauty-expert, saloneigenaresse en huidverzorgingsexpert. Toen ze in de Verenigde Staten woonde, ontdekte ze dat er een veel vraag was naar natuurlijke make-up. Ze was vastberaden om een lijn natuurlijke make-up te ontwerpen zónder synthetische ingrediënten zoals parfum, verf en conserveermiddelen. En dit is gelukt. Mineral Evolution is een reflectie van de expertise van Bernadette en is geresulteerd in een uitstekend make-up merk. De minerale make-up ziet er niet alleen fantastisch uit, maar is ook natuurlijk, gezond en goed voor de huid.

Natuurlijke make-up producten van Mineral Evolution

Mineral Evolution heeft make-up voor het gezicht, de ogen en de lippen. Haarstudio Arits gebruikt deze producten o.a. voor bruidsmake-up en make-overs. Gezichtsmake-up van Mineral Evolution die bij Arits verkrijgbaar is, is bijvoorbeeld foundation, highlighter, concealer, bronzer en blush. Minerale make-up voor de ogen is verkrijgbaar als eyeliner, oogschaduw en mascara. Voor de lippen hebben we lipgloss, lipliner en lippenstift.

Wilt u meer informatie over de minerale make-up van Mineral Evolution? Neem dan contact met ons op of kom langs bij onze salon in Stramproy, Limburg.