Nanogen

Nanogen is een merk wat speciaal is ontwikkeld om haarverlies en de cosmetische effecten ervan te beperken. U kunt een dunne haardos omtoveren naar een volle haardos in minder dan 30 seconden. De producten van Nanogen zijn voor mannen en vrouwen geschikt. Wanneer u last heeft van haaruitval kan dit verschillende oorzaken hebben. Zo kunnen hormonale veranderingen leiden tot haaruitval. Een zwangerschap, overproductie van testosteron of schildklierproblemen zijn hormonale veranderingen waarop het lichaam bij iedereen verschillend reageert.

Nanogen fibers

Voor al uw problemen biedt Nanogen een simpele oplossing. Met Nanogen fibers geeft u uw haardos weer een volle uitstraling. De Nanogen fibers zijn verkrijgbaar in wel 10 verschillende kleuren. Om te matchen met uw eigen haarkleur kunt u de verschillende Nanogen fibers mengen. U kunt elke gewenste haarkleur bereiken maken met de Nanogen fibers. De fibers ontvangt u in poedervorm. U kunt de Nanogen fibers makkelijk aanbrengen door een strooiende beweging te maken richting uw hoofdhuid. U kunt zo zelf makkelijk bepalen hoeveel fibers u wilt aanbrengen. U kunt de fibers ook fixeren zodat de wind en regen geen invloed hebben op uw kapsel. Met de Locking Mist Plus van Nanogen fixeert u de poeders.

Uitgebreid assortiment Nanogen producten

Al sinds 1988 is Arits gevestigd in Stramproy. In al deze jaren hebben wij ervaring opgedaan met complexe vraagstukken over haarproblemen. Omdat iedere klant uniek is geven wij u altijd persoonlijk en professioneel advies. Nanogen producten mogen natuurlijk niet ontbreken in ons assortiment. In onze salon komen vaak klanten met haaruitval. Veel van hen zijn geholpen met de producten van Nanogen.