Steampod

Het merk Steampod wordt al verkocht in meer dan 100 landen. Kappers wereldwijd zijn overtuigd geraakt van de werking van de producten. Steampod is onder meer bekend van de Steampod stijltang. Deze stijltang is een ware revolutie op het gebied van haarstyling. De stijltang werkt namelijk op stoom. Steampod is onderdeel van L'Oréal Professionel, het grootste concern ter wereld op het gebied van hair & beauty.

Assortiment Steampod

Steampod is continue bezig met het verbeteren van haar producten. U kunt dus met een gerust hart de Steampod producten kopen. De producten van Steampod worden door de experts van haarstudio Arits gebruikt in de eigen salon. De Steampod stijltang is een nieuwe technologische ontwikkeling op het gebied van haarverzorging. Met deze techniek kunt u beschadigd haar weer glad en gezond maken. De Steampod stijltang kan zelfs uitkomst bieden bij zeer ernstig beschadigd haar. Om het resultaat van de Steampod stijltang te ondersteunen, is het aan te raden aanvullende producten te gebruiken. Op de markt is onder andere Smoothing Cream, Protecting Concentrate Serum en Repair Creme verkrijgbaar. De meeste productlijnen van Steampod zijn gericht op het herstellen van beschadigd haar. De kappers van haarstudio Arits kunnen u voorzien van een gratis productadvies. Tevens kunnen zij de conditie van uw haar beoordelen.

Steampod kopen

De producten van Steampod kunt u in de winkel en salon van haarstudio Arits kopen. Heeft u interesse in een product? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen dan kijken of wij het gevraagde product kunnen bestellen en leveren.