Tangle Teezer

Wanneer u lang heeft kent u het probleem van klittend haar. Na het wassen en na een nachtje slapen zitten uw haren helemaal in de klit. Met een gewone borstel krijgt u de klitten en knopen er bijna niet uit. U bent ook veel tijd kwijt aan het borstelen van uw haren. Tijd die u wellicht liever had besteed aan leuke activiteiten. Het merk Tangle Teezer heeft borstels ontwikkeld die het ontklitten van uw haar een stuk makkelijker maken.

Teezer borstel

De Tangle Teezer Salon Elite is al verkrijgbaar voor een klein prijsje. De pennen zijn super flexibel en buigen mee met uw haar. De bolle kant en het grote formaat maken de Tangle Teezer borstels makkelijk in het gebruik. U kunt met de Teezer borstel pijnloos uw haar ontklitten. De borstels zijn verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren. Er is ook een Teezer borstel verkrijgbaar die speciaal is ontwikkeld voor onder de douche. Deze borstel is waterbestendig en dus zeer geschikt voor in bad en de douche. Hoe erg uw haar ook in de klit zit met de Tangle teezer borstels zult u uw haar altijd pijnloos en makkelijk kunnen ontklitten.

Tangle Teezer kopen bij Arits

Wil u graag een Tangle Teezer kopen? De producten van Tangle Teezer zijn te verkrijgen bij Arits. Zo kunnen u en/of uw kinderen ook genieten van zacht en klitvrij haar. Wanneer u interesse heeft in een Tange Teezer kunt u een bezoekje brengen aan onze winkel in Stramproy, Limburg. Onze medewerkers kunnen u adviseren en uitleg geven indien nodig. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen op tel. 0495-561663.