Tanino

Een Tanino behandeling wordt uitgevoerd met Tannines. Deze tannines komen voor in schillen, pitjes en steeltjes van druiven. Tannines hebben een adstringerende of samentrekkende werking. Eiwitten worden gefixeerd en tannine bindt zich aan de eiwitten. Door de wisselwerking van Tannine en het haar vormen er zich nieuwe verbindingen. Onze deskundige medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden!

Resultaat Tanino

Tanino therapie maakt het haar stijl en glad. Door gebruik te maken van thermische activeringen en moleculen kan een het resultaat van stijl en glad haar behouden blijven. De Tanino methode maakt de binnenste en buitenste haarstructuren niet poreus en beschadigd het haar ook niet. U heeft bij deze methode ook geen last van een uitgroei. Andere technieken zoals Formailine, Glyoxylzuur en derivaten beschadigen het haar en maken het haar waterdicht. De internet haarstructuren worden niet definitief veranderd het haar lijkt zo natuurlijk en behoudt zijn glans. Traditionele stijltechnieken maken veranderen de interne haarstructuren wel.

Tanino techniek bij Arits in Stramproy, Limburg

Bij Arits kunt u natuurlijk ook terecht voor deze techniek. Heeft u altijd al gedroomd van stijl en glad haar dan is dit u kans! Tanino maakt u haar stijl maar beschadigd dit niet! Uw haar zal er daarom altijd natuurlijk uitzien en makkelijk handelbaar zijn. Wilt u graag meer weten over de Tanino techniek? Neem dan contact met ons op. Samen met u kunnen wij kijken naar uw persoonlijke wensen. U kunt op onze website het contactformulier invullen of ons telefonisch bereiken op: 0495-561663. U kunt ook naar onze salon komen in Stramproy, u bent altijd van harte welkom!