Shampoo merken

Bij haarstudio Arits werken we met verschillende soorten shampoo merken. Als u uw haar wast heeft u natuurlijk een goede shampoo nodig. Welke shampoo u het beste kunt gebruiken is afhankelijk van uw haartype. De kappers van haarstudio Arits kunnen u een persoonlijk advies geven. De juiste shampoo wordt gekozen op basis van de structuur van uw haar en het resultaat dat u wilt bereiken. Dun haar heeft bijvoorbeeld behoefte aan een shampoo die uw haar veerkrachtiger en sterker maakt. Wanneer u een gevoelige hoofdhuid heeft is een shampoo aan te raden met een milde werking. Op onze website kunt u zien met welke shampoo merken wij werken in de salon. U kunt deze merken ook bij ons bestellen. U bent van harte welkom in onze salon en winkel.

Merken shampoo bij Arits

Op de markt zijn veel merken shampoo verkrijgbaar. Het is belangrijk dat uw haar de juiste verzorging ontvangt. De shampoos die worden gebruikt in de salon maken vaak deel uit van een uitgebreide productlijn. Naast shampoo bestaat een productlijn vaak ook uit conditioners en styling producten. U bereikt een optimaal resultaat wanneer u alle middelen uit een productlijn gebruikt. Bij aankoop van een van onze producten ontvangt u gebruiksadvies en stylingsadvies.

Advies bij Arits

U als klant staat centraal bij haarstudio Arits. Een hartelijke ontvangst en een kopje verse koffie maken onderdeel uit van onze klantgerichte aanpak. Al onze medewerkers dragen de liefde voor het kappersvak uit. De kapsalon is een combinatie van hair, beauty en style. U kunt bij Arits bijvoorbeeld ook terecht voor metamorfoses! Laat u verrassen, en maak vandaag nog een afspraak voor een behandeling!